Become a Wax Angel

Get your wings here

Over Delete

Wij doen waar we goed in zijn en dat is waxen, niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten zijn allemaal exclusief gericht op waxen en met name op onze specialiteit: de Brazilian wax, voor zowel vrouwen als mannen. Door de onze eigen speciale Delete-wax, de nieuwste technieken en de beste methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.


Geschiedenis van Delete
Patrick Moreu en Aram Detmers waren beiden op zoek naar een idee voor een nieuw bedrijf. Op www.beautynieuws.nl viel het kwartje; hier werd aangekondigd dat een Aziatische keten wax salons in London ging openen. Het duo ontdekte als snel dat wax salons ook in Nederland een gat in de markt zouden kunnen zijn! In april 2010 slaan de twee ondernemers de handen ineen om het zakenplan te realiseren en samen stellen ze zich tot doel
om waxsalons in Nederland op de kaart te zetten. Hier staan ze aan de wieg van Delete.

Inmiddels kun je voor al je wax behandelingen terecht bij een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde wax salons! Delete heeft wax salons in Amsterdam (6 wax salos: Amsterdam Oud WestAmsterdam De PijpAmsterdam Zuidas , Amsterdam Noord en Van der Valk Amsterdam), Den BoschDen HaagEindhovenLarenNieuwegeinRotterdam (2 wax salons: Rotterdam Centrum en Rotterdam Hillegersberg), Utrecht (2 wax salons: Utrecht Vredenburg en Utrecht Oost) en Zwolle en Alkmaar.